Zonnepanelen

24/7 BEREIKBAAR

Zoekt u een loodgieter in Almere die uw verstoppingen snel en vakkundig kan verhelpen? Neem contact met ons op!

Bel ons!

036-1234567

Vanmiddag 14.00 gebeld ivm lekkage 2 uur later de monteur, probleem verholpen door nieuwe tapkraan te plaatsen. Prima service en vakkundige reparatie.
T. Hermsen
Particulier

Zonnepanelen, Aardwarmte of Warmtepomp, duurzaam besparen op uw energierekening

Wilt u advies over zonnepanelen, of wilt u deze laten installeren om voortaan uw eigen energie op te wekken? Het is van groot belang om dit door de vakman te laten doen, zodat u een optimaal rendement kunt maken met ieder PV zonnepaneel dat u op het dak legt. Uiteraard kunnen we u daarnaast van dienst zijn met aardwarmte of een warmtepomp, waardoor u op een duurzame manier in uw energiebehoefte kunt voorzien.

Uiteraard zorgen we er met de zonnepanelen daarnaast voor dat u flink op uw jaarlijkse energierekening kunt gaan besparen.

Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn de laatste jaren sterk in opkomst. Het grote voordeel hiervan is dat u met behulp van zonlicht energie op kunt gaan wekken, die gelijk is aan de stroom die normaal gesproken afkomstig is van uw energieleverancier. U legt met een PV zonnepaneel eigenlijk een aan elkaar geschakelde reeks van zonnecellen op uw dak, die stuk voor stuk zonlicht op gaan vangen. De zonnepanelen zetten de energie in de vorm van licht vervolgens om in elektriciteit. Dit zorgt ervoor dat u de mogelijkheid heeft om een lamp te laten branden, of de televisie in te schakelen. U wekt uw eigen energie op, waardoor u kosten kunt besparen!

Wij werken met zonnepanelen van de beste merken, iets waar we u uitstekend over kunnen adviseren. Houd er rekening mee dat de ‘groene stroom’ die u op deze manier opwekt gelijk is aan de ‘grijze stroom’ die u vanuit het verleden gewend bent om af te nemen. U doet dit voortaan alleen zelf, op een duurzame manier. Wekt u meer elektriciteit op dan waar u behoefte aan heeft? Geen probleem, dan kunt u energie opwekken met het PV zonnepaneel, om dit terug te leveren aan het stroomnetwerk.

Uiteraard krijgt u daar een vergoeding voor, waardoor u de investering in zonnepanelen terug kunt gaan verdienen.

Duurzaam besparen op uw energierekening? Neem vandaag contact met ons op voor vrijblijvend advies en offerte op maat.

Wij werken in Almere Buiten, Almere Stad & Haven

Ook in de buurten Almere Hout, Almere Poort en Almere Pampus komen wij graag bij u langs!