Ontstoppen Almere

DE SPECIALIST IN HET VERHELPEN VAN VERSTOPPINGEN

Bent u op zoek naar een veelzijdige loodgieter, die uw verstopte (afvoer)leidingen ontstopt? Ons team “Ontstoppen Almere” helpt u graag uit de brand. Wij werken onder andere in Almere, Almere-Buiten, Almere-Stad en Almere-Haven aan uw riolering en verstoppingen, maar kunnen u daarnaast van dienst zijn met uw water- en gasleiding. Om uw snel van dienst te kunnen zijn werken wij in een straal van 50 kilometer vanuit Almere.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw verwarming en CV ketel, of heeft u wellicht een renovatie van uw badkamer op de planning staan? Het werk als loodgieter vormt onze pure specialiteit, waar we u graag mee van dienst zijn.

RIOOL ONTSTOPPEN ALMERE

Problemen met de riolering, zoals een verstopping, zijn ontzettend vervelend. Wij zorgen er als loodgieter voor dat u ons 24 uur per dag kunt bellen, zodat we u ook snel van dienst kunnen zijn indien uw riolering midden in de nacht tot problemen leidt.

Wij komen direct naar u toe om het probleem te verhelpen, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een verstopping. Wilt u de riolering op tijd na laten kijken om dit te voorkomen? Wij hebben een uitgebreide ervaring als loodgieter en kunnen er op basis van onze expertise voor zorgen dat u hier zo min mogelijk omkijken naar heeft.

WC VERSTOPT ALMERE

Als uw toilet verstopt is, kunt u proberen het zelf te ontstoppen. Sommige verstoppingen zijn niet ernstig genoeg om ons als loodgieter in te schakelen. Er zijn verschillende manieren om een wc verstoppingen te verhelpen. Wilt u er niet eens aan beginnen? bel ons dan op, wij zijn de ontstoppingsdienst Almere! Tel: 036-2340194

1. Als de verstopping in het toilet zelf zit

U kunt de verstopping verwijderen door bijvoorbeeld met lange schoonmaakhandschoenen de verstopping te verwijderen. Ook kunt u een vuilniszak binnenstebuiten keren om de verstopping hygiënisch te verwijderen. Maak vervolgens het toilet grondig schoon en spoel het door.

2. Als de verstopping verder in de leiding zit

Je kunt altijd proberen het probleem op de ouderwetse manier op te lossen: de rubberen ontstopper. Door het eerst met warm water door te spoelen wordt het rubber zachter en werkt het beter. Stop de ontstopper in het toilet en zorg ervoor dat hij goed bedekt is. De functie van de zuiger is het creëren van een vacuüm door zachtjes op de zuiger te duwen. Trek het dan omhoog. Door dit verschillende keren te herhalen ontstaat een zachte beweging die de blokkade opheft.

3. In geval van een ondiepe verstopping

Gebruik de trekveer of een oude klerenhanger. Als de verstopping niet te diep is, kunt u proberen er met een trekveer in te prikken. Wees voorzichtig dat je de pot niet beschadigt.

4. Ontstoppingsmiddelen

Er zijn ook verschillende ontstoppingsmiddelen verkrijgbaar als uw wc verstopt is. Ze variëren in merk, prijs en werking. WAARSCHUWING Te frequent gebruik van deze producten kan uw leidingen aantasten. Als u vaak te maken krijgt met verstoppingen, is het raadzaam een loodgieter te bellen om het steeds terugkerende probleem te onderzoeken. Hij kan het probleem bij de wortel oplossen en het voor lange tijd oplossen.

Komt u er niet uit, dan kunt u uw verstopping altijd melden bij een experts van “Ontstoppen Almere“. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en kunnen u helpen bij alle soorten verstoppingen.

VERSTOPPING ALMERE - HOE GAAT DAT IN ZIJN WERK?

Ontstoppen Almere is een expert in het ontstoppen van afvoeren en rioleringen voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Een verstopping komt nooit op het juiste moment, daarom staan wij dag en nacht klaar met een team van ervaren specialisten om uw verstopping op te lossen.

1. Inspectie
Met een camera-inspectie kunnen we het traject van leidingen in een huis of bedrijfspand traceren. Met een rioolcamera, uitgerust met ultrasone sensoren, kunnen wij het traject van de leidingen nauwkeurig meten en eventuele schade opsporen.

2. Reiniging
Bij het verhelpen van een verstopping is het belangrijk dat de leidingen en riolen grondig worden gereinigd. Afhankelijk van de aard van de verstopping kan het nodig zijn de leidingen te reinigen met een veerbelaste machine of een hogedrukreiniger.

3. Reparatie
Wij krijgen vaak meldingen van een onaangename geur in een woning of bedrijfspand, waarvan de oorzaak onbekend is. In veel gevallen gaat het om een gesprongen leiding en is het belangrijk dat deze wordt gerepareerd of vervangen.

js_loader
Ontstoppen Almere

Ontstoppen Almere. Bel rechtstreeks met onze monteur