Onze diensten

SPOEDLIJN - 24/7 BEREIKBAAR

Verhelpen van verstoppingen

01.

Heeft u last van een hardnekkige verstopping in uw leidingen? Wacht dan niet langer en schakel Loodgieter Almere in. Wij inspecteren uw leidingen en verhelpen de verstopping.

Loodgieter wasbak sifon reparatierepar

Riool reparatie & onderhoud

02.

Heeft u te maken met een verstopping van uw riool, of zorgt uw riolering op een andere manier voor problemen? Schakel de vakkundige loodgieter in.

Riolering pijpen voor publiek riool

CV reparatie & onderhoud

03.

Staat uw CV ketel in storing, moet deze bijgevuld worden of laat uw verwarming de laatste tijd vreemde geluiden horen? Wij zijn u graag van dienst.

Dak reparatie & renovatie

04.

Dakdekker Almere is een vakkundige en bekende dakdekker specialist in daklekkage. We hebben een uitgebreide ervaring met het herstellen en repareren van het dak, waardoor u er zeker van bent dat de problemen snel verholpen zijn.

Plaatsen van zonnepanelen

05.

Zonnepanelen zijn de laatste jaren sterk in opkomst. Wij werken met zonnepanelen van de beste merken, iets waar we u uitstekend over kunnen adviseren. Duurzaam besparen op uw energierekening? Neem vandaag contact met ons op

Zonnepanelen plaatsen Almere

Vrijblijvende offerte aanvragen

06.

Heeft u een specifiek probleem aan uw woning of pand? Wij geven uw graag vrijblijvend advies en kunnen bij spoed snel uitrukken. Voor elke klus maken wij een offerte op maat. Neem contact met ons op.

COMPLETE LOODGIETER ALMERE & 24 UUR SPOEDSERVICE

Als complete loodgieter kunnen we u van dienst zijn met een verstopping van de riolering, maar kunnen we daarnaast een camera onderzoek voor u uitvoeren om problemen op termijn te voorkomen. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met het aansluiten van het sanitair. Loodgieter Almere richt zich op het aanleggen van de waterleidingen en de afvoer, maar vooral de aansluiting op de riolering.

Loodgieter nodig? Bel vandaag nog!