Lekdetectie Almere

LEKDETECTIE SPECIALISTEN

Met behulp van de modernste technieken en apparatuur zijn wij in staat alle lekken met grote precisie te lokaliseren. Met behulp van gespecialiseerde methoden bepalen we de exacte locatie van het lek. Zodra het lek is gelokaliseerd, minimaliseren wij de hoeveelheid breek- en snijwerk die nodig is om het te repareren. 

Voor de reparatie hoeft slechts een kleine opening te worden gemaakt. Zo hoeft u niet veel geld uit te geven om het lek te repareren. Bovendien zal uw verzekeraar het gebruik van lekdetectie ondersteunen. De kosten zullen worden vergoed indien uw opstalverzekering waterschade en gevolgschade dekt. Ons team “Lekdetectie Almere” is uw partner in  het opsporen van lekkages.

GEVOLGEN DOOR EEN KLEIN LEKKAGE

 • Het verbruik van een lekkende kraan is bijvoorbeeld 4 liter water per uur, of ongeveer 35 kubieke meter per jaar.
 • Een klein waterstraaltje is misschien maar 16 liter per uur, of ongeveer 140 kubieke meter per jaar.
 • Een slecht functionerende spoeling kan resulteren in een verlies van 219 kubieke meter per jaar.
 • Een snelle spoeling resulteert in een waterverlies van 63 liter per uur. Dit komt neer op ongeveer 552 kubieke meter per jaar.

VOORDELEN LEKKAGE OPSPOREN

 • Aanzienlijke besparingen in onderzoek.
 • Wij gebruiken de modernste meettechnieken.
 • Lekdetectie Almere in uw pand binnen 24 uur, door heel Nederland.
 • Gemotiveerde specialisten met jarenlange ervaring.
 • Uw meetrapport wordt snel geleverd.
 • Geen onnodig hacken of breken.
 • Schade wordt naar uw tevredenheid afgeleverd.
[grw id="1975"]

GASLEK ALMERE

Lekdetectie AlmereHulp van ons team Lekdetectie Almere bij het opsporen van een gaslek. Wanneer u een sterk gaslek in uw huis ruikt, is het belangrijk om zo snel mogelijk te handelen. Als het een gaslek is, kan dat ernstige gevolgen voor u hebben. Het opsporen van een gaslek is niet altijd eenvoudig, dus u kunt de hulp van lekspecialisten nodig hebben. Lekdetectie Almere heeft jarenlange ervaring in het opsporen van gaslekken in woningen. Tussen onze aankomst en de ontdekking van het lek is het belangrijk te zorgen voor voldoende ventilatie, zodat de gaslucht een beetje kan verdampen en er geen gevaarlijke situatie ontstaat.

Team Lekdetectie Almere raadt aan: open tegenoverliggende deuren of ramen om voor een goede ventilatie in de kamer te zorgen!

Hoe ruikt een gaslek?

Aardgas is reukloos. In Nederland kan men bij een gaslek echter een zwavelachtige geur ruiken. Wat je eigenlijk ruikt is tetrahydrothiofeen, dat een beetje naar zwavel ruikt. Daarom kunnen mensen het gas gemakkelijk ruiken. Dit is belangrijk voor de veiligheid.

Hulpmiddelen voor het opsporen van een gaslek

Heden ten dage kan het opsporen van een gaslek snel en vakkundig gebeuren met behulp van diverse geavanceerde instrumenten. Terwijl in het verleden vaak moest worden gegraven en gebroken om de bron van een gaslek te vinden, is dit vandaag de dag niet meer het geval. Zodra wij een gaslek voor u hebben opgespoord, ontvangt u een gedetailleerd verslag van onze bevindingen. Dit rapport kan vervolgens door een loodgieter worden gebruikt om het gaslek in uw huis gericht aan te pakken.

Risico’s van een gaslek in uw huis

Het is zeer belangrijk om een gaslek zo vroeg mogelijk op te sporen. Door een gaslek op te sporen, worden gevaarlijke gevolgen, zoals explosies of sufheid, vermeden. In veel gevallen zult u het gas op tijd opmerken, zodat u uw huis kunt ventileren. De gaslucht vervliegt snel, wat het risico op een gevaarlijke situatie sterk vermindert. Het is ook mogelijk dat er een koolmonoxidelek in uw huis is. Koolmonoxide is een van de stoffen die worden gebruikt om water te verwarmen in de centrale verwarmingsketel. 

U kunt deze stof niet ruiken, zelfs niet als er een gaslek is, dus het kan raadzaam zijn een koolmonoxidedetector te gebruiken. In ieder geval is het raadzaam om zo snel mogelijk een deskundige te bellen. Onze loodgieter staat voor u klaar.

[grw id="1974"]