Loodgieter Almere Stad

ERVAREN LOODGIETER ALMERE STAD - ALTIJD BEREIKBAAR!

Heeft u snel hulp nodig bij loodgieterswerk in uw woning of in Almere en omstreken? Met Loodgieter Almere Stad heeft u de ervaren partner die u zoekt om deze taken uit te voeren, uiteraard op een professionele en doelgerichte manier. Of het nu gaat om het leggen en verleggen van leidingen, het installeren van een nieuw loodgieterssysteem in uw huis of bijvoorbeeld het repareren van uw cv-ketel, bij Loodgieter Almere Stad bent u aan het juiste adres.

Wij zijn er niet alleen om uw wensen in vervulling te laten gaan, wij denken ook graag met u mee over de haalbaarheid van uw wensen. Indien uw wensen niet uitvoerbaar zijn, zullen onze loodgieters u een passend vcoorstel doen, zodat uw plannen volledig kunnen worden gerealiseerd.

ONZE DIENSTEN

Loodgieter Almere Stad is gespecialiseerd in een breed scala aan klussen. Wij kunnen u helpen met alles van het installeren van nieuwe leidingen of loodgieterswerk tot het repareren van alle soorten loodgieterswerk. Dit betekent dat u jarenlang over een totaaloplossing beschikt en u zich slechts met één onderdeel hoeft bezig te houden wanneer u bijvoorbeeld aan een nieuwe badkamer of keuken werkt. Dat komt omdat wij zorgen voor het leggen van de leidingen, het installeren van het sanitair en het rechtstreeks aansluiten op het rioleringssysteem.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden die loodgieter Almere Stad kunnen uitvoeren? Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Wij zijn gespecialiseerd in

 • Ontstoppen
 • Riool ontstoppen
 • Vloerverwarming
 • CV ketelstoring, onderhoud en reparatie
 • Lekdetectie
 • Daklekkage, reparatie en stormschade dakreparaties
 • Algemeen lood en zinkwerk

Ontstopping Almere Stad

Het overkomt iedereen wel eens: het toilet of de gootsteen werkt niet meer naar behoren. De kans is groot dit komt door een verstopping. Natuurlijk wilt u dat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Dat is waarom we hier zijn. Wij hebben een team van ervaren deblokkeerders klaar staan om u te helpen. Ontstoppen Almere Stad specialisten helpen u graag verder.

Een verstopte riolering is op een aantal manieren te herkennen. Weet u niet zeker of er een verstopping is? Controleer de volgende punten:

 • De gootsteen loopt niet leeg.
 • Er stroomt geen water in het toilet.
 • De doucheafvoer is verstopt.
 • Het water in de gootsteen is geblokkeerd.
 • Er hangt een onaangename (riool)geur in het huis.

Niemand zit op een verstopping te wachten. Ze komen vaak op de meest ongelegen momenten van de dag. Bij een hardnekkige verstopping wilt u een professional die u een snelle en effectieve oplossing biedt: loodgieter Almere Stad. U kunt ons 24 uur per dag bereiken in geval van een dringende verstopping. Neem direct contact op met een van onze experts: 036-2340194

[grw id="1975"]

Riool ontstoppen Almere Stad

Wij kunnen uw riool- of afvoerbuis vervangen, bijvoorbeeld wanneer deze versleten of verouderd is. Wij beschikken over jarenlange ervaring en expertise, waardoor wij u effectief en efficiënt van dienst kunnen zijn op het gebied van riool ontstoppen Almere Stad.

Wilt u dat wij het leidingsysteem vervangen of slechts een van de onderdelen? Geen enkel probleem, kunnen wij een snel en vakkundig  een camera-onderzoek uitvoeren om te bepalen wat de beste manier is om uw riool- of afvoerbuis te ontstoppen of te vervangen. Natuurlijk doen we dit zo snel mogelijk, zodat u er zo min mogelijk last van heeft.

Een rioolverstopping is erg vervelend, vooral omdat het vaak gepaard gaat met een nogal onaangename geur of lekkages in uw huis.

Vloerverwarming Almere Stad

Vloerverwarming is een systeem dat onder de vloer wordt aangelegd. Het verwarmt uw vloer en zodoende uw huis, zodat u in de winter zonder schoenen op uw vloer kunt rondlopen. Er zijn twee soorten verwarmingssystemen: een droog en een nat systeem. De leidingen van een nat systeem worden in beton gegoten of gelegd. Een droog systeem wordt in de vloer gelegd met behulp van bijvoorbeeld planken. Bent u nieuwsgierig naar hoe u kunt besparen op stookkosten doormiddel van vloerverwarming?

Vloerverwarming verwarmt de vloer gelijkmatig door de straling van warmte. Door de gelijkmatige verdeling zijn er amper tot geen temperatuurverschillen in de ruimte. De temperatuur wordt dan ook als zeer aangenaam beschouwd.

Onze verwarmingsmonteur in Almere kan u adviseren.

CV ketelstoring, CV onderhoud en CV reparaties

Werkt uw CV niet goed of krijgt u geen warm water in Almere Stad, heeft u de laatste tijd het idee dat uw centrale verwarming minder efficiënt is of vreemde geluiden maakt? Wij helpen u graag op  weg als loodgieter Almere Stad, daarnaast bieden wij u een uitstekende service. Wij werken in een straal van 50 kilometer.

Uw cv-ketel is een onmisbaar onderdeel van uw woning: hij zorgt voor verwarming en, in het geval van een combiketel, voor verwarming. Wacht niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op als u vermoed dat uw CV problemen vertoont.

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van Centrale-verwarming of bent u nieuwsgierig naar de merken waarmee wij werken? Wij bieden altijd de meest duurzame arbeid zodat u er zeker van kunt zijn dat uw ketel en verwarmingssysteem nog jaren meegaan.

Lekdetectie Almere Stad

Bij lekdetectie gebruiken we vaak meerdere detectiemethoden tegelijk. Op die manier kunnen wij dubbelzinnigheden uitsluiten en het meest nauwkeurige resultaat verkrijgen. Om lekken op te sporen, passen wij onder meer de volgende opsporingsmethoden toe:

 • Akoestiek: we meten de akoestiek van de pijpen. Het lek bevindt zich waar het geluid wordt omgeleid. Akoestische meting is onze meest gebruikte detectiemethode. Hij kan worden gebruikt om alle soorten buizen te controleren.
 • Endoscopie: met behulp van een zeer kleine camera kunnen wij plaatsen onderzoeken die anders onbereikbaar zouden zijn. Wij gebruiken deze opsporingsmethode bijvoorbeeld voor vochtproblemen onder de douchebak, voor spouwmuren en om ondervloeren te controleren.
 • Thermografie: we zoeken naar warmteverschillen met een infraroodcamera. Op een scherm zien we de verschillen door middel van een kleurcode. Aan de hand van een hogere of lagere temperatuur dan de omgeving, bepalen we de plaats van het lek. Deze methode kan worden toegepast op leidingen, maar bijvoorbeeld ook op een lek in het dak.
 • Sporengas: we laten een onschadelijk gas los in een pijp. Op deze manier kunnen we de drukverschillen in de pijp meten. Aan de hand van de drukverschillen bepalen we de plaats van het lek. Deze methode is zeer geschikt voor zeer kleine lekken. Op die manier kunnen wij lekken opsporen die met andere methoden moeilijk te vinden zijn.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze lekdetectie experts van Loodgieter Almere Stad.

Daklekkage en dakreparatie Almere Stad

Uw heeft daklekkage en weet niet waar u moet beginnen. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw dienst. Lekkage aan het dak komt vaak voor, veelal door verouderde systemen, geen gebruik van duurzame producten of bijvoorbeeld stormschade. Daklekkage komt altijd op het meest ongunstigste moment, dus we willen er zeker van zijn dat we u zo snel mogelijk kunnen bereiken.

Daklekkage is een veel voorkomend probleem in woningen, boven appartementen en bedrijfspanden. Lekkage werkt nooit mee en zorgt soms voor waterschade aan timmerwerk of muren dat vaak moeilijk te herstellen is.

Wij hebben jarenlange ervaring met dakreparaties en daklekkage. U kunt er zeker van zijn dat problemen snel worden opgelost. Onze installateurs en dakdekkers in Almere Stad hebben staan voor u klaar, dus zij kunnen u ook vertellen hoe u lekkages in de toekomst kunt voorkomen.

Lood en zinkwerk

Het werken met koper, zink en lood is een ambacht dat tegenwoordig nog maar zelden wordt beoefend. Wij beschikken nog steeds over de kennis en de middelen om met deze materialen te werken. Daarom kunnen wij deze werkzaamheden geheel in eigen regie uitvoeren en kan alles precies op maat en volgens uw wensen worden gedaan. Dit zijn duurzame materialen die jaren meegaan.

Wij bieden zinkwerk voor dakgoten, goten of complete zinken daken. Een goede afdichting is essentieel om lekken te voorkomen. Wij hebben specialisten in dienst om onder meer lood in holle ruimten te vervangen, loodschoenen aan te brengen, tellers te plaatsen en loodafdichtingen aan te brengen om het dak waterdicht te maken.

Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen doen? Neem contact met ons op of vraag om een vrijblijvende offerte.

Loodgieter Almere Hout

Direct een loodgieter Almere Stad nodig? Bel onze monteur