Loodgieter Almere Poort

LOODGIETER ALMERE POORT - 24/7 BEREIKBAAR

Heeft u direct hulp nodig bij een verstopping of lekkage in uw woning in Almere en omstreken? Met Loodgieter Almere Poort heeft u de ervaren partner die u zoekt om deze taken direct kunnen uitvoeren, uiteraard op een professionele en doelgerichte manier. Of het nu gaat om het leggen en verleggen van leidingen, het installeren van een nieuw loodgieterssysteem in uw huis of bijvoorbeeld het repareren van uw cv-ketel, in Loodgieter Almere Poort bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn er niet alleen om uw wensen in vervulling te laten gaan, wij denken ook graag met u mee over de haalbaarheid van uw wensen. Indien uw wensen niet uitvoerbaar zijn, zullen onze loodgieters u een passend vcoorstel doen, zodat uw plannen volledig kunnen worden gerealiseerd.

ONZE DIENSTEN

Loodgieter Almere Poort is gespecialiseerd in een breed scala aan klussen. Wij kunnen u helpen met alles van het installeren van nieuwe leidingen of loodgieterswerk tot het repareren van alle soorten loodgieterswerk. Zo beschikt u over een totaaloplossing voor jaren en hoeft u zich slechts met één onderdeel bezig te houden wanneer u bijvoorbeeld aan een nieuwe badkamer of keuken werkt. Wij zorgen immers voor het leggen van de leidingen, het installeren van het sanitair en de rechtstreekse aansluiting op de riolering.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden die loodgieter Almere Poort kunnen uitvoeren? Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Wij zijn gespecialiseerd in

 • Ontstoppen
 • Riool ontstoppen
 • Vloerverwarming
 • CV ketelstoring, onderhoud en reparatie
 • Lekdetectie
 • Daklekkage, reparatie en stormschade dakreparaties
 • Algemeen lood en zinkwerk

Ontstopping Almere Poort

Het overkomt iedereen wel eens: het toilet of de gootsteen werkt niet meer naar behoren. De kans is groot dit komt door een verstopping. Natuurlijk wilt u dat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Dat is waarom we hier zijn. Wij hebben een team van ervaren deblokkeerders klaar staan om u te helpen. Ontstoppen Almere Poort specialisten helpen u graag verder.

Een verstopte riolering is op een aantal manieren te herkennen. Weet u niet zeker of er een verstopping is? Controleer de volgende punten:

 • De gootsteen loopt niet leeg.
 • Er stroomt geen water in het toilet.
 • De doucheafvoer is verstopt.
 • Het water in de gootsteen is geblokkeerd.
 • Er hangt een onaangename (riool)geur in het huis.

Niemand zit op een verstopte leiding te wachten. Verstoppingen komen vaak op de meest ongelegen momenten van de dag voor. Als u een hardnekkige verstopping heeft, wilt u een vakman die u een snelle en effectieve oplossing kan bieden: loodgieter Almere Poort. U kunt ons 24 uur per dag bereiken in geval van een dringende verstopping. Neem direct contact op met een van onze experts: 036-2340194

Riool ontstoppen Almere Poort

Wij kunnen uw riool- of afvoerbuis vervangen, bijvoorbeeld wanneer deze versleten of verouderd is. Wij beschikken over jarenlange ervaring en expertise, waardoor wij u effectief en efficiënt van dienst kunnen zijn op het gebied van riool ontstoppen Almere Poort.

Wilt u dat wij het leidingsysteem vervangen of slechts een van de onderdelen? Geen enkel probleem, kunnen wij een snel en vakkundig  een camera-onderzoek uitvoeren om te bepalen wat de beste manier is om uw riool- of afvoerbuis te ontstoppen of te vervangen. Natuurlijk doen we dit zo snel mogelijk, zodat u er zo min mogelijk last van heeft.

Een rioolverstopping is erg vervelend, niet in het minst omdat ze vaak gepaard gaat met een nogal onaangename geur of lekkages in uw woning.

Vloerverwarming Almere Poort

Vloerverwarming is een systeem dat onder de vloer wordt aangelegd. Het verwarmt uw vloer en zodoende uw huis, zodat u in de winter zonder schoenen op uw vloer kunt rondlopen. Er zijn twee soorten verwarmingssystemen: een droog en een nat systeem. De leidingen van een nat systeem worden in beton gegoten of gelegd. Een droog systeem wordt in de vloer gelegd met behulp van bijvoorbeeld planken. Bent u nieuwsgierig naar hoe u kunt besparen op stookkosten doormiddel van vloerverwarming?

Vloerverwarming verwarmt de vloer gelijkmatig door de warmte uit te stralen. Door de gelijkmatige verdeling zijn er geen of bijna geen temperatuurverschillen in de ruimte. Daarom wordt de temperatuur als zeer comfortabel beschouwd.

Onze verwarmingsmonteur in Almere kan u adviseren.

CV storingen en CV onderhoud

Werkt uw Centrale-verwarming niet naar behoren of krijgt u geen warm water in Almere Poort, heeft u de laatste tijd het idee dat uw CV niet efficiënt is is of vreemde geluiden maakt? Wij helpen u graag op  weg als loodgieter Almere Poort, daarnaast bieden wij u een uitstekende service. Wij werken in een straal van 50 kilometer.

Uw cv-ketel is een onmisbaar onderdeel van uw woning: hij zorgt voor verwarming en, in het geval van een combiketel, voor verwarming. Wacht niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op als u vermoed dat uw CV problemen vertoont.

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van Centrale-verwarming of bent u nieuwsgierig naar de merken waarmee wij werken? Wij bieden altijd de meest duurzame arbeid zodat u er zeker van kunt zijn dat uw ketel en verwarmingssysteem nog jaren meegaan.

Lekdetectie Almere Poort

Bij lekdetectie gebruiken we vaak meerdere detectiemethoden tegelijk. Op die manier kunnen wij dubbelzinnigheden uitsluiten en het meest nauwkeurige resultaat verkrijgen. Om lekken op te sporen, passen wij onder meer de volgende opsporingsmethoden toe:

 • Akoestiek: we meten de akoestiek van de pijpen. Het lek bevindt zich waar het geluid wordt omgeleid. Akoestische meting is onze meest gebruikte detectiemethode. Hij kan worden gebruikt om alle soorten buizen te controleren.
 • Endoscopie: met behulp van een zeer kleine camera kunnen wij plaatsen onderzoeken die anders onbereikbaar zouden zijn. Wij gebruiken deze opsporingsmethode bijvoorbeeld voor vochtproblemen onder de douchebak, voor spouwmuren en om ondervloeren te controleren.
 • Thermografie: wij zoeken naar warmteverschillen met een infrarood camera. Op een scherm zien we de verschillen door middel van een kleurcode. Afhankelijk van de hogere of lagere omgevingstemperatuur, bepalen we de plaats van het lek. Deze methode kan worden toegepast op leidingen, maar bijvoorbeeld ook op een lek in het dak.
 • Sporengas: we laten een onschadelijk gas los in een pijp. Op deze manier kunnen we de drukverschillen in de pijp meten. Aan de hand van de drukverschillen bepalen we de plaats van het lek. Deze methode is zeer geschikt voor zeer kleine lekken. Op die manier kunnen wij lekken opsporen die met andere methoden moeilijk te vinden zijn.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze lekdetectie experts van Loodgieter Almere Poort.

Daklekkage en dakreparatie Almere Poort

Uw heeft daklekkage en weet niet waar u moet beginnen. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw dienst. Lekkage aan het dak komt vaak voor, veelal door verouderde systemen, geen gebruik van duurzame producten of bijvoorbeeld stormschade. Een daklekkage komt altijd op het slechtst mogelijke moment, dus wij willen ervoor zorgen dat wij zo snel mogelijk bij u kunnen zijn.

Daklekkage is een veel voorkomend probleem in woningen, boven appartementen en bedrijfspanden. Lekkage werkt nooit mee en zorgt soms voor waterschade aan timmerwerk of muren dat vaak moeilijk te herstellen is.

Wij hebben jarenlange ervaring met dakreparaties en daklekkage. U kunt er zeker van zijn dat problemen snel worden opgelost. Onze installateurs en dakdekkers in Almere Poort hebben staan voor u klaar, dus zij kunnen u ook vertellen hoe u lekkages in de toekomst kunt voorkomen.

Algemeen lood en zinkwerk

Het werken met koper, zink en lood is een ambacht dat tegenwoordig nog maar zelden wordt beoefend. Wij beschikken nog steeds over de kennis en de middelen om met deze materialen te werken. Daarom kunnen wij deze werkzaamheden geheel in eigen regie uitvoeren en kan alles precies op maat en volgens uw wensen worden gedaan. Dit zijn duurzame materialen die jaren meegaan.

Wij bieden zinkwerk voor dakgoten, goten of complete zinken daken. Een goede afdichting is essentieel om lekken te voorkomen. Wij hebben specialisten in dienst om onder meer lood in holle ruimten te vervangen, loodschoenen aan te brengen, tellers te plaatsen en loodafdichtingen aan te brengen om het dak waterdicht te maken.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Loodgieter Almere Poort

Direct een loodgieter Almere Poort nodig? Bel onze monteur