Loodgieter Almere Haven

TOP LOODGIETER ALMERE HAVEN - ALTIJD BEREIKBAAR!

Heeft u binnenkort hulp nodig bij loodgieterswerkzaamheden in of rondom uw woning in Almere of omgeving? Met de loodgieter Almere Haven heeft u de ervaren partner die u zoekt voor het uitvoeren van deze werkzaamheden, vanzelfsprekend op een vakkundige en daadkrachtige wijze. Of het nu gaat om het leggen en verleggen van leidingen, het installeren van nieuwe sanitaire voorzieningen in uw woning of bijvoorbeeld om het uitvoeren van onderhoud aan uw CV ketel, bij Loodgieter Almere Haven bent u aan het juiste adres. 

Wij zijn er niet alleen om uw wensen te vervullen, wij zijn ook graag bereid de haalbaarheid van uw wensen met u te bespreken. Indien deze niet geheel haalbaar zijn, zullen onze loodgieters u een passend tegenvoorstel doen, zodat uw plannen op de best mogelijke manier gerealiseerd kunnen worden.

ONZE DIENSTEN

De loodgieter Almere Haven staat voor een zeer breed scala aan klussen voor u klaar. Wij helpen u vanaf de installatie van nieuw sanitair of leidingen, tot aan de reparatie ervan bij eventuele schade. Zo heeft u een totaaloplossing voor de komende jaren en hoeft u maar met een partij in zee te gaan als u bijvoorbeeld bezig bent met een nieuwe badkamer of keuken! Immers, wij zorgen voor het leggen van de leidingen, installeren het sanitair en sluiten deze direct voor u aan op de afvoer.

Benieuwd welke werkzaamheden de loodgieter in Almere Haven voor u kan uitvoeren? We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek!

Wij zijn gespecialiseerd in

 • Ontstoppen
 • Riool ontstoppen
 • Vloerverwarming
 • CV ketelstoring, onderhoud en reparatie
 • Lekdetectie
 • Daklekkage, reparatie en stormschade dakreparaties
 • Algemeen lood en zinkwerk

Ontstopping Almere Haven

Het overkomt iedereen: uw toilet of gootsteen werkt niet meer optimaal. De kans dat dit komt door een verstopping is zeer groot. Natuurlijk wilt u dat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Dat is waarom we hier zijn. Wij hebben een team van ervaren ontstoppers klaar staan. Ontstoppen Almere Haven specialisten helpen u graag verder.

Een verstopte riolering kan op verschillende manieren worden herkend. Weet je niet zeker of er een verstopping is? Controleer aan de hand van de volgende punten:

 • De gootsteen spoelt niet door.
 • Er is geen water in de badkamer.
 • De doucheafvoer is verstopt.
 • Het water in de gootsteen is geblokkeerd.
 • Er is een onaangename geur (rioolwater) in het huis.

Niemand wil een verstopping. Ze kunnen op de meest ongelegen momenten van de dag gebeuren. Als u een hardnekkige verstopping hebt, wilt u een vakman die u een snelle en doeltreffende oplossing biedt: Loodgieter Almere Haven. Voor dringende verstoppingssituaties kunt u dus 24 uur per dag bij ons terecht. Neem contact op met een van onze monteurs: 036-2340194

[grw id="1975"]

Riool ontstoppen Almere Haven

Wij kunnen uw riool- of afvoerbuis vervangen, bijvoorbeeld wanneer deze versleten of verouderd is. Wij beschikken over jarenlange ervaring en expertise, waardoor wij u effectief en efficiënt van dienst kunnen zijn op het gebied van riool ontstoppen Almere Haven.

Wilt u dat wij het hele systeem vervangen of slechts een van de onderdelen? Geen probleem, als u dat wenst, kunnen wij een camera-onderzoek uitvoeren om te bepalen wat de beste manier is om uw riool- of afvoerbuis te vervangen. Natuurlijk doen we dit zo snel mogelijk, zodat u er zo min mogelijk last van heeft.

Een rioolverstopping is erg vervelend, vooral omdat het vaak gepaard gaat met een nogal onaangename geur of lekkages in uw huis.

Vloerverwarming Almere Haven

Vloerverwarming is een verwarmingssysteem dat onder de vloer wordt geïnstalleerd. Op die manier wordt uw huis verwarmd, zodat u zelfs in de winter op blote voeten kunt rondlopen. Er zijn verschillende vloerverwarmingssystemen. Er zijn twee soorten vloerverwarmingssystemen: droge en natte. De leidingen van een nat systeem worden in beton gelegd. Een droog systeem wordt in de vloer gelegd door middel van bijvoorbeeld planken met deuvels. Benieuwd hoe u kunt profiteren van vloerverwarming?

Vloerverwarming verwarmt de vloer gelijkmatig door warmtestraling. Door de gelijkmatige verdeling zijn er nauwelijks temperatuurverschillen in de kamer. Daarom wordt de temperatuur als zeer aangenaam ervaren.

Onze verwarmingsmonteur Almere adviseert u graag.

CV ketelstoring, CV onderhoud en CV reparaties

Werkt uw CV niet goed of het u geen warm water in Almere, merkt u dat de centrale verwarming minder efficient stookt of maakt de CV de laatste tijd vreemde geluiden? Als installateur en loodgieter in Almere kunnen wij u een uitstekende service bieden. Wij werken vanuit Almere en in een straal van 50 kilometer.

De CV ketel vormt een essentieel onderdeel van uw woning, het zorgt voor de verwarming ervan en in het geval van een combiketel. Wacht hier niet te lang mee en neem vandaag nog contact met ons op.

Bent u op zoek naar een professionele cv-technicus of bent u nieuwsgierig naar de merken waar wij mee werken? Wij bieden altijd de best mogelijke kwaliteit, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw ketel en verwarmingssysteem nog jaren meegaan.

Lekdetectie Almere Haven

Een lekdetectiebedrijf zoekt naar lekken met speciale lekdetectiemethoden. Op die manier kunnen wij lekken opsporen die met het blote oog niet zichtbaar zijn. De meeste leidingen in het huis zijn zorgvuldig weggewerkt. Daarom is een lek meestal niet onmiddellijk merkbaar.

Als u een loodgieter Almere Haven belt om het lek te repareren, zal hij willekeurig de muur, de vloer of het plafond openmaken. Zijn enige aanknopingspunt is het verschijnen van vochtplekken of schimmel. Aan de hand van deze tekenen zal de loodgieter bepalen waar hij moet beginnen met breken. Dit verhoogt het risico op onnodige breuk. Het lek is niet altijd daar waar je de tekenen ziet.

Lekdetectie biedt verschillende voordelen ten opzichte van het inschakelen van een loodgieter. Hier zijn er een paar van:

 • Lekdetectie zonder snij- of breekwerk.
 • Lage onderzoekskosten dankzij efficiënte opsporingsmethoden.
 • Door de nauwkeurigheid van de metingen wordt het lek sneller gedicht.
 • Minimale verstoring veroorzaakt door de werkzaamheden.
 • Geen onnodige schade tijdens lekdetectie.
 • U zult dan een rapport ontvangen.
 • Meer mogelijkheden voor verschillende soorten lekken.

Lekdetectie wordt meestal gedekt door uw verzekeringsmaatschappij. U kunt het beste van tevoren contact met hen opnemen om dit te controleren.

Daklekkage en dakreparatie Almere Haven

U heeft een mooi dak, maar het lekt? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw dienst. Lekken komen altijd op het slechtste moment, dus we willen er zeker van zijn dat we u zo snel mogelijk kunnen bereiken.

Lekkages vormen geregeld problemen in woningen, niet alleen omdat de waterschade aan houtwerk of muren vaak nauwelijks te herstellen is.

Wij hebben ruime ervaring met dakreparaties, dus u kunt er zeker van zijn dat problemen snel worden opgelost. Onze installateurs en dakdekkers in Almere Haven zijn zeer ervaren, waardoor zij u ook kunnen vertellen hoe u lekkages in de toekomst kunt voorkomen.

Lood en zinkwerk

Koper-, zink- en loodwerk is een ambacht wat tegenwoordig nog maar weinig wordt uigevoerd. Wij beschikken nog over de kennis en de middelen om met deze materialen te werken. Hierdoor hebben wij dit geheel in eigen beheer en kan alles exact op maat en naar wens worden gemaakt. Het zijn duurzame materialen die jaren mee zullen gaan.

Wij verzorgen zinkwerk voor dakgoten, dakranden of volledig zinken dakbedekking. Goed loodwerk is van essentieel belang om lekkages te voorkomen. Wij hebben specialisten voor oa het vervangen van spouwlood, aanbrengen van voetlood, loketten en het monteren van loden plakplaten om een waterdicht dak te garanderen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

loodgieter almere haven

Direct een loodgieter Almere Haven nodig? Bel onze monteur