Zonnepanelen Almere

ZONNEPANELEN, AARDWARMTE OF WARMTEPOMP, DUURZAAM BESPAREN OP UW ENERGIEREKENING

Wilt u advies over zonnepanelen, of wilt u deze laten installeren om voortaan uw eigen energie op te wekken? Ons team van “Zonnepanelen Almere” kunnen u adviseren. Het is van groot belang dat het plaatsen van zonnepanelen door de vakman wordt gedaan, zodat u een optimaal rendement kunt maken met ieder PV zonnepaneel dat u op het dak legt. Uiteraard kunnen we u daarnaast van dienst zijn met aardwarmte of een warmtepomp, waardoor u op een duurzame manier in uw energiebehoefte kunt voorzien.

Uiteraard zorgen we er met de zonnepanelen daarnaast voor dat u flink op uw jaarlijkse energierekening kunt gaan besparen.

[grw id="1974"]

WAAROM ZONNEPANELEN?

Zonnepanelen Almere zijn de laatste jaren sterk in opkomst. Het grote voordeel hiervan is dat u met behulp van zonlicht energie op kunt gaan wekken, die gelijk is aan de stroom die normaal gesproken afkomstig is van uw energieleverancier. U legt met een PV zonnepaneel eigenlijk een aan elkaar geschakelde reeks van zonnecellen op uw dak, die stuk voor stuk zonlicht op gaan vangen. De zonnepanelen zetten de energie in de vorm van licht vervolgens om in elektriciteit. Dit zorgt ervoor dat u de mogelijkheid heeft om een lamp te laten branden, of de televisie in te schakelen. U wekt uw eigen energie op, waardoor u kosten kunt besparen!

Wij werken met zonnepanelen van de beste merken, iets waar we u uitstekend over kunnen adviseren. Houd er rekening mee dat de ‘groene stroom’ die u op deze manier opwekt gelijk is aan de ‘grijze stroom’ die u vanuit het verleden gewend bent om af te nemen. U doet dit voortaan alleen zelf, op een duurzame manier. Wekt u meer elektriciteit op dan waar u behoefte aan heeft? Geen probleem, dan kunt u energie opwekken met het PV zonnepaneel, om dit terug te leveren aan het stroomnetwerk.

Uiteraard krijgt u daar een vergoeding voor, waardoor u de investering in zonnepanelen terug kunt gaan verdienen.

ZONNEPANELEN LATEN INSTALLEREN

Wilt u zonnepanelen installeren, of wilt u gebruik maken van solar warmte? Onze experts “Zonnepanelen Almere” kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn, gezien onze expertise en recente ervaring met de panelen. We kunnen u meer vertellen over de beschikbaar merken, de voor- en de nadelen. Daarnaast kunnen we voor u uitrekenen hoeveel tijd u nodig heeft om uw investering terug te verdienen.

Op zoek naar een PV zonnepaneel van hoge kwaliteit dat we volledig voor u aansluiten? Bestel zonnepanelen bij Loodgietersbedrijf Almere, zodat u daar zelf zo snel mogelijk van kunt profiteren.

VOORDELEN VAN ZONNEPANELEN

Verlaag uw energierekening

Zonnepanelen Almere stellen u in staat uw eigen elektriciteit te produceren. Dit betekent dat u niet langer uw energieleverancier hoeft te betalen voor al uw energie. In de zomer kunt u uw huis van energie voorzien met 100% zelf opgewekte energie. Natuurlijk zijn deze voordelen in het begin om de investering terug te verdienen. Na ongeveer 7 of 8 jaar zal een gemiddeld gezin een winst van ongeveer 1.000 euro per jaar hebben.

Vermindering van de CO2-uitstoot

De door zonnepanelen opgewekte energie is schone energie. Bij de productie ervan wordt geen CO2 uitgestoten. Dit bespaart 60 kilogram CO2 per m2 zonnepaneel per jaar. Op die manier kunnen we het broeikaseffect bestrijden.

Stijging van de woningwaarde

Investeren in zonne-energie verhoogt de waarde van uw huis. U krijgt een hoger energielabel als u zonnepanelen hebt gekocht. De koper hoeft deze moeite en investering immers niet te doen en profiteert van lagere energiekosten. Om aan te tonen hoeveel de waarde van uw huis stijgt, nemen we dit voorbeeld: stel dat u 3.500 euro hebt geïnvesteerd in 6 zonnepanelen. Uw huis zal dan gemiddeld 7.000 euro in waarde stijgen.

Lange levensduur

Zonnepanelen Almere hebben een lange levensduur. U zult waarschijnlijk 25 jaar profijt hebben van de zonnepanelen. Als de terugverdientijd van de zonnepanelen 8 jaar is, profiteert u 13 jaar lang!

Weinig onderhoud

Zonnepanelen vergen weinig onderhoud. Het meeste vuil dat op de panelen valt, wordt automatisch verwijderd. Om optimale prestaties te behouden, moet u de panelen echter enkele malen per jaar controleren om er zeker van te zijn dat ze niet vuil of beschadigd zijn.

[grw id="1974"]

NADELEN VAN ZONNEPANELEN

Het dak moet geschikt zijn

Niet alle daken zijn geschikt voor zonnepanelen Almere. Het dak moet aan een aantal eisen voldoen. Er moet een gebied van ten minste 10 meter zijn. De panelen moeten naar het zuiden gericht zijn en een hoek van 36 graden zou optimaal zijn.

Minder aantrekkelijk dak

Niet iedereen is enthousiast over een dak vol zonnepanelen. Hoewel het steeds gebruikelijker wordt om zonnepanelen op het dak te hebben. Sommige mensen denken dat het iets is om mee te pronken.

Investeringsprijs

Zonnepanelen kopen is een hoop geld in één keer. Een investering kan gemakkelijk een paar duizend euro kosten. Natuurlijk, dit zal zichzelf terugbetalen in 7 of 8 jaar. Het rendement van investeringen is dus een langetermijnproces. Na de terugverdientijd, maak je winst.

De geproduceerde energie is niet genoeg

De door zonnepanelen Almere opgewekte energie is meestal niet genoeg om het hele gezin van stroom te voorzien. Daarom zult u altijd energie van het net nodig hebben.

Energieopslag in dure batterijen

In plaats van ongebruikte energie terug te voeden aan het net, kunt u de energie ook zelf opslaan. Maar daarvoor zijn batterijen nodig, en die zijn vrij duur. De prijzen liggen meestal rond de 1.000 euro.

AARDWARMTE OF WATERPOMP?

Heeft u al zonnepanelen Almere liggen, of wilt u op een andere manier profiteren van de energie uit warmte? Maak dan gebruik van aardwarmte, met een warmtepomp. Dit zorgt ervoor dat u de warmte uit de kern van de aarde, kunt gebruiken om uw eigen woning te verwarmen. Die warmte is 24 uur per dag beschikbaar, 365 dagen per jaar. Wij kunnen u precies uitleggen hoe u daar op een effectieve manier gebruik van kunt maken.

Geïnteresseerd in zonnepanelen Almere of aardwarmte? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er alles over kunnen vertellen.

[grw id="1975"]
Zonnepanelen Almere plaatsen

Onze zonnepanelen installateur helpt u graag verder!