Vakkundige Dakdekker

24/7 BEREIKBAAR

Zoekt u een loodgieter in Almere die uw verstoppingen snel en vakkundig kan verhelpen? Neem contact met ons op!

Bel ons!

036-1234567

Vanmiddag 14.00 gebeld ivm lekkage 2 uur later de monteur, probleem verholpen door nieuwe tapkraan te plaatsen. Prima service en vakkundige reparatie.
T. Hermsen
Particulier

Heeft u daklekkage of een dakdekker nodig?

Dakdekker Almere is een vakkundige en bekende dakdekker specialist in daklekkage. Wij zijn werkzaam in Almere-Buiten, Almere-Stad, Almere-Haven en omgeving. We werken met uitsluitend professionele dakdekkers, die vanuit hun liefde voor het vak precies weten wat er mogelijk is.

Wij kunnen u van dienst zijn bij lekkage aan uw dak, zowel bij platte als schuine daken. Daarnaast kunnen we u helpen met dakisolatie of dakherstel, bijvoorbeeld om verdere problemen te voorkomen. Het is tijdig onderhoud dat ervoor zorgt dat u een dakrenovatie kunt voorkomen, waardoor de kosten van een dakdekker mee zullen vallen.

Last van daklekkage?

Heeft u een mooi dak liggen, maar is er sprake van lekkage? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. De lekkage ontstaat altijd op een slecht moment, waardoor we er graag voor zorgen dat we u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

We hebben een uitgebreide ervaring met het herstellen en repareren van het dak, waardoor u er zeker van bent dat de problemen snel verholpen zijn. Onze monteurs en dakdekkers hebben een uitgebreide ervaring, waardoor ze u bovendien aan kunnen geven hoe u lekkage in de toekomst kunt voorkomen.

Wij verhelpen alle soorten daklekkages, renoveren daken en plaatsen nieuwe dakbedekking. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Wij werken in Almere Buiten, Almere Stad & Haven

Ook in de buurten Almere Hout, Almere Poort en Almere Pampus komen wij graag bij u langs!