Wij Verhelpen Verstoppingen

24/7 BEREIKBAAR

Zoekt u een loodgieter in Almere die uw verstoppingen snel en vakkundig kan verhelpen? Neem contact met ons op!

Bel ons!

036-1234567

Vanmiddag 14.00 gebeld ivm lekkage 2 uur later de monteur, probleem verholpen door nieuwe tapkraan te plaatsen. Prima service en vakkundige reparatie.
T. Hermsen
Particulier

De specialist in het verhelpen van verstoppingen

Bent u op zoek naar een veelzijdige loodgieter, die uw verstopte (afvoer)leidingen hersteld? Wij werken onder andere in Almere, Almere-Buiten, Almere-Stad en Almere-Haven aan uw riolering en verstoppingen, maar kunnen u daarnaast van dienst zijn met uw water- en gasleiding. Om uw snel van dienst te kunnen zijn werken wij in een straal van 50 kilometer vanuit Almere.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw verwarming en CV ketel, of heeft u wellicht een renovatie van uw badkamer op de planning staan? Het werk als loodgieter vormt onze pure specialiteit, waar we u graag mee van dienst zijn.

Riolering en verstopping​ verhelpen

Problemen met de riolering, zoals een verstopping, zijn ontzettend vervelend. Wij zorgen er als loodgieter voor dat u ons 24 uur per dag kunt bellen, zodat we u ook snel van dienst kunnen zijn indien uw riolering midden in de nacht tot problemen leidt.

Wij komen direct naar u toe om het probleem te verhelpen, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een verstopping. Wilt u de riolering op tijd na laten kijken om dit te voorkomen? Wij hebben een uitgebreide ervaring als loodgieter en kunnen er op basis van onze expertise voor zorgen dat u hier zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Wij verhelpen alle soorten hardnekkige verstoppingen in aan- en afvoerleidingen. Bel ons vandaag nog!

Wij werken in Almere Buiten, Almere Stad & Haven

Ook in de buurten Almere Hout, Almere Poort en Almere Pampus komen wij graag bij u langs!