Wij verhelpen Verstoppingen

  • 24/7 Bereikbaar!
  • Ook in het weekend en op feestdagen
  • Heldere (prijs) afspraken
  • Hoge klanttevredenheid!
Medewerker checkt inbox voor nieuwe prijsaanvragen

Bel ons!

Zoekt u een loodgieter in Almere die uw verstoppingen snel en vakkundig kan verhelpen? Neem contact met ons op!

M. Hazelekke
particulier
Lees verder
Op zondag een lekkage in de badkamer is vervelend. Zeker omdat dit natuurlijk tijden zijn dat een loodgieter snel meer geld vraagt (zou ik zelf natuurlijk ook doen op zondag avond). Na wat zoekwerk bij Loodgieter Almere uitgekomen en hun monteur stond binnen een uurtje voor de deur. Lekkage is snel verholpen en ik heb een eerlijke prijs betaald. Al met al dus mijn complimenten en ik wil deze partij zeker aanbevelen.
familie Liu
particulier
Lees verder
Service was super. Had een gaslekkage vanochtend en zocht met spoed naar een loodgieter. Direct geholpen door twee vriendelijke heren genaamd Alfred en Tom, bedankt!

Groet, familie Liu

De specialist in het verhelpen van verstoppingen

Bent u op zoek naar een veelzijdige loodgieter, die uw verstopte (afvoer)leidingen hersteld? Wij werken onder andere in Almere, Almere-Buiten, Almere-Stad en Almere-Haven aan uw riolering en verstoppingen, maar kunnen u daarnaast van dienst zijn met uw water- en gasleiding. Om uw snel van dienst te kunnen zijn werken wij in een straal van 50 kilometer vanuit Almere.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw verwarming en CV ketel, of heeft u wellicht een renovatie van uw badkamer op de planning staan? Het werk als loodgieter vormt onze pure specialiteit, waar we u graag mee van dienst zijn.

Riolering en verstopping​ verhelpen

Problemen met de riolering, zoals een verstopping, zijn ontzettend vervelend. Wij zorgen er als loodgieter voor dat u ons 24 uur per dag kunt bellen, zodat we u ook snel van dienst kunnen zijn indien uw riolering midden in de nacht tot problemen leidt.

Wij komen direct naar u toe om het probleem te verhelpen, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een verstopping. Wilt u de riolering op tijd na laten kijken om dit te voorkomen? Wij hebben een uitgebreide ervaring als loodgieter en kunnen er op basis van onze expertise voor zorgen dat u hier zo min mogelijk omkijken naar heeft.

We zijn als loodgieter gespecialiseerd in zowel uw water- als gasleiding. Wilt u bepaalde leidingen na laten kijken, of is het van belang om deze te vervangen? Wij werken aan diverse (grote) projecten en weten op basis daarvan precies wat er dient te gebeuren en wat er mogelijk is.

Heeft u vragen met betrekking tot uw gas- of waterleiding? Dan komen we als loodgieter graag bij u langs, zodat we u precies kunnen vertellen wat er aan de hand is. Uiteraard kunnen we u vervolgens direct van dienst zijn met een effectieve aanpak, waardoor we problemen kunnen verhelpen, of deze zelfs kunnen voorkomen.

Uw verwarming en CV ketel zijn van essentieel belang, vooral op het moment dat de herfst en de winter hun intrede in Nederland doen. Het zou vervelend zijn wanneer uw verwarming er op de koudste dag van het jaar mee ophoudt, waardoor het verstandig is om ons er als loodgieter op tijd bij te halen.

Doet uw CV ketel het de laatste tijd minder goed of hoort u wel eens een vreemd geluid? Neem direct contact met ons op, zodat we er als loodgieter in Almere voor kunnen zorgen dat uw CV Ketel het de komende maanden uitstekend blijft doen.

Tenslotte voelen we als de loodgieter Almere uitstekend thuis in de badkamer en kunnen we u bijvoorbeeld snel en vakkundig van dienst zijn bij een renovatie. Geef ons aan waar u naar op zoek bent, zodat we u een vakkundig advies uit kunnen brengen en u precies weet waar u aan toe bent.

Heeft u vragen over een van onze werkzaamheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij komen graag bij u langs in Almere Buiten, Almere Stad & Haven

ook in de buurten Almere Hout, Almere Poort en Almere Pampus komen wij graag bij u langs!

Wij verhelpen alle soorten hardnekkige verstoppingen in aan- en afvoerleidingen. Bel ons vandaag nog!