Wij Verhelpen Riool Verstopping

24/7 BEREIKBAAR

Zoekt u een loodgieter in Almere die uw verstoppingen snel en vakkundig kan verhelpen? Neem contact met ons op!

Bel ons!

036-1234567

Vanmiddag 14.00 gebeld ivm lekkage 2 uur later de monteur, probleem verholpen door nieuwe tapkraan te plaatsen. Prima service en vakkundige reparatie.
T. Hermsen
Particulier

Ontstoppingsbedrijf Almere ontstopt uw leidingen

Heeft u te maken met een verstopping van uw riool, of zorgt uw riolering op een andere manier voor problemen? Schakel de vakkundige loodgieter in, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw douche of toilet zoals u dat gewend bent. Heeft u problemen met uw wastafel of bent u van mening dat een reiniging of renovatie op z’n plaats is? Wij zijn u graag van dienst, ook met een vakkundig advies. Als vakkundige loodgieter zorgen wij er op die manier voor dat we een verstopping of problemen in het riool kunnen voorkomen.

Riool- of standleiding vervangen

Wij kunnen uw riool of standleiding vervangen, bijvoorbeeld wanneer u last heeft van slijtage of een andere vorm van achteruitgang. Wij hebben een jarenlang ervaring en uitgebreide specialistische kennis, op basis waarvan we u zowel effectief als efficiënt van dienst kunnen zijn.

Wilt u het complete stelsel laten vervangen, of gaat het u om een van de onderdelen? Geen probleem, wij kunnen desgewenst een camera onderzoek voor u uitvoeren, om na te gaan hoe we uw riool of standleiding het best kunnen vervangen. Uiteraard doen we dit zo snel mogelijk, zodat u daar zo min mogelijk overlast van zal ondervinden.

Riool reinigen en onderzoek

Het is van belang om het riool regelmatig te laten reinigen of onderzoeken. U kunt dit laten doen op het moment dat u een verstopping vermoedt, maar het is beter om dit preventief uit te laten voeren. Wij kunnen uw riolering nakijken met behulp van een camera onderzoek, waardoor we een riool renovatie in veel van de gevallen kunnen voorkomen.

Tijdig onderhoud zorgt ervoor dat u uiteindelijk op de kosten kunt besparen, waardoor we er als loodgieter graag voor zorgen dat u optimaal gebruik kunt blijven maken van uw aansluitingen op het riool, vanuit het toilet, de wastafels en bijvoorbeeld de douche of keuken.

Wij verhelpen alle soorten hardnekkige verstoppingen in uw rioleringen. Bel ons vandaag nog!

Wij werken in Almere Buiten, Almere Stad & Haven

Ook in de buurten Almere Hout, Almere Poort en Almere Pampus komen wij graag bij u langs!