Loodgieter Almere Haven

24/7 BEREIKBAAR

Zoekt u een loodgieter in Almere die uw verstoppingen snel en vakkundig kan verhelpen? Neem contact met ons op!

Bel ons!

036-1234567

Vanmiddag 14.00 gebeld ivm lekkage 2 uur later de monteur, probleem verholpen door nieuwe tapkraan te plaatsen. Prima service en vakkundige reparatie.
T. Hermsen
Particulier

Loodgieter bij u in de regio

Loodgieter Almere Haven is uw betrouwbare loodgietersbedrijf. Bij ons vindt u jarenlange ervaring in cv-installatie, sanitair, verbouwing, dakwerk, zink en loodwerk en het plaatsen van complete badkamers, rioleringen en nog veel meer. Absolute kwaliteit in alle werkzaamheden is vanzelfsprekend bij Loodgieter Almere Haven inbegrepen. En dat is geen loze belofte, maar een onweerlegbare garantie.

Last van een verstopping?

Lekkage, vochtplekken of een muffe geur in huis zijn alarmsignalen die meestal duiden op een slecht werkende of verstopte riolering.

En dat kan veel oorzaken hebben, een speelgoedbeest in het toilet, frituurvet in de gootsteen, een verzakking op straat waardoor de riolering niet meer aansluit, binnen groeiende boomwortels, aantasting van de soms gietijzeren rioolbuizen, het vinden van de oorzaak is stap 1.

Onze loodgieters zijn in staat na een snelle diagnose en lokalisering van het probleem al uw klachten te verhelpen. Voor u het weet werkt uw riolering weer naar behoren en bent u verlost van overlast en stank.

Onderhoud van uw riolering

Goed onderhoud en periodieke inspectie van uw riolering kunnen toekomstige problemen voorkomen. Met onze preventieve rioolinspectie is het mogelijk om knelpunten en verstoppingen al in een vroeg stadium te signaleren. Dit kan u niet alleen veel geld besparen, maar ook mogelijke schade en overlast die ontstaan door lekkage voorkomen! Wanneer u het onderhoud van uw riolering overlaat aan Loodgieter Almere Haven hoeft u nooit meer bang te zijn dat u overvallen wordt door waterschade, verstopping of stank.

Wij zijn een allround loodgietersbedrijf in Almere Haven

Hardnekkige verstopping? Bel rechtstreeks met onze monteur

Wij werken in Almere Buiten, Almere Stad & Haven

Ook in de buurten Almere Hout, Almere Poort en Almere Pampus komen wij graag bij u langs!